Maastricht magazine >
fashiontips

Black tie blouse gaat undercover met 501

Het is liefde met mijn nieuwe, paarse LaDress blouse. Een blouse die het samen met de bijbehorende rok moeiteloos opneemt tegen iedere avondjurk. De blouse en kanten rok die ik onlangs met laarzen stoerder maakte en daarmee geschikt voor een cocktail feestje. En nu draag ik de blouse undercover met mijn Levi’s 501.

Artikel begint onder de advertentie

Voordeel van crêpe de chine

Afgelopen jaar heb ik meerdere blouses gekocht. Vaak van zijden en dus niet heel geschikt om zelf te wassen. Dat is als je de zijden glans wilt behouden. Doordat Cate, dat is mijn blouse van LaDress, van crêpe de chine is gemaakt, is deze niet bang voor de wasmachine. Kijk, dat is handig!

Mijn tas voor een hapje cachet

Ik vind de LaDress blouse te gek. Valt om me heen en lijkt voor mijn 501 te zijn gemaakt. Mijn Zara tas erbij voor een hapje cachet. Vriendin Cate is er ook in het zwart, maar ik ben blij met een beetje kleur in mijn kast.

Blouse aanwinsten uit 2015

Cate en kanten rok van LaDress met laarzen

En een linkje naar mijn Cate blouse in combinatie met de lange, kanten rok van LaDress  naar feestje van Talkies in Eindhoven.

En dan die 501 kopen

O ja, en dan ook nog eerder blogje met meer pics van mijn Levi’s 501. Die Levi’s 501 (Original of de CT) shop je hier online. Klik hier voor de geschiedenis van Levi’s.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *