Maastricht magazine >
fashion

Blij met de bomber

Blij met de bomber

Dacht ik in 2012 nog dat het bomberjack trend van korte duur zou zijn en leek het zogenaamde gabberjack alleen weggelegd voor de echte trendsetters, niets is minder waar. The bomber jacket is pushing through for spring 2013 lees ik op de diverse Engelstalige modeblogs. Kijk, dat is nog eens modenieuws waar je iets mee kan. De oplettende modeliefhebber had het sportieve jack uiteraard al op de verschillende catwalks voorbij zien komen, maar dit voorjaar gaan we toch echt een bomber aan onze eigen kapstok hangen. Met z’n allen. Leuk, want naar mijn idee is de bomber het ideale jack voor erbij en combineer je het eigenlijk met alles. 

Artikel begint onder de advertentie

Deze bomber van See by Chloé is natuurlijk de ultieme musthave, maar wil je iets minder uitgeven, dan zijn er het komende seizoen voldoende alternatieven. Ga daar maar vanuit.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van See by Chloé. Verkoopadressen van de andere labels vind je via de labelfinder rechtsboven.

 

 

PUCCI_WCFS13_0547

phillip-lim-rtw-ss2013

la-modella-mafia-model-off-duty-treet-style-Columbine-Smille-in-a-black-bomber-

Van links naar rechts: Pucci SS 2013 collectie, 3.1 Phillip Lim SS 2013 collectie en Streetstyle bomber (foto: Stockholmstreetstyle).

Foto boven: See by Chloé.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *