Maastricht magazine >
fashiontips

Bling bling basics: de essentiële sieraden voor elke vrouw

Bling bling basics: de essentiële sieraden voor elke vrouw
Artikel begint onder de advertentie

Sieraden zijn de perfecte manier om elke outfit bijzonder te maken en het leven net dat beetje leuker en stralender te maken. Als vrouwen zijn we natuurlijk dol op alles wat blinkt en straalt en dat zien we dan ook maar al te graag terug in onze sieradendoos. Een goede collectie dames sieraden is heel belangrijk en misschien wel net zo belangrijk als een goed gevulde kledingkast. En daarom duiken we in dit artikel wat dieper in de wereld van sieraden en bling bling. We kijken naar de essentiële items die absoluut een ereplekje verdienen in jouw sieradendoos!

Een ketting: tijdloos, klassiek en onmisbaar

Eigenlijk is één ketting niet voldoende. Tegenwoordig is het helemaal hip om meerdere kettingen van verschillende lengtes en stijlen te combineren. Zo kun je een fijne gouden ketting met een leuk hangertje combineren met een choker en een langere ketting. Super leuk zo die laagjes! Maar je kunt er ook voor kiezen om een parelketting te combineren met een gouden of zilveren ketting. Eigenlijk is alles mogelijk, als het maar past bij jouw stijl!

Basic oorbellen en statement pieces

Oorbellen worden vaak vergeten in de sieradencollectie en dat is hartstikke onterecht. Oorbellen voegen ontzettend veel toe aan een look en daarom moet je als vrouw ook absoluut een goede collectie aan oorbellen in je sieradenkistje hebben. Je hebt natuurlijk een aantal goede basics nodig die je elke dag kunt dragen, maar ook wat gave statement pieces mogen zeker niet ontbreken als je eens een feestje hebt of gewoon zin hebt in iets extra’s. Zorg dat je een leuke collectie bij elkaar verzamelt zodat je zelf kunt mixen en matchen voor de perfecte look die bij jou past.

Armbanden en horloges: laat je polsen stralen

Nu je nek en je oren compleet zijn, kunnen we verder met je polsen. Een leuk horloge gecombineerd met wat armbandjes is precies wat je nodig hebt. Wat betreft horloges kun je nooit fout gaan met een klassiek gouden horloge met een rechthoekig klokje: makkelijk te combineren en hartstikke tijdloos. Als het gaat om armbanden is het fijn om wat opties te hebben. Je wil natuurlijk de luxe gouden of zilveren armbanden paraat hebben om wat extra flair toe te voegen aan je horloge, maar het is ook leuk om wat kralenarmbandjes te hebben voor wat kleur en leven in de brouwerij. Een combi van allebei is ook hartstikke leuk: daar worden we blij van!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *