Maastricht magazine >
fashion

Bodywarmer van Closed X Phönikks

Bodywarmer van Closed X Phönikks

Echt jaren geleden dat ik een bodywarmer heb gedragen; de laatste versie was weliswaar een stoere zilveren, maar deze ligt nu nog steeds bij een vriendin in de kast. Zegt genoeg. Bij de mannen wekt de bodywarmer nog altijd een beetje dat Arnie-gevoel op, maar daar schijnt ook verandering in te komen. De bodywarmer gaat namelijk dé mannen-musthave van de komende winter worden. Gespot op de Bread & Butter in Berlijn, op straat in Milaan en op de diverse catwalks. Dus.

Artikel begint onder de advertentie

De ontwerpers bij Closed springen hier nu alvast op in en komen met een universele bodywarmer voor hem en haar. Oud modelletje van vroeger in een nieuw jasje. Plus een nobele samenwerking, want de nettowinst wordt meteen op de rekening van de Duitse stichting Phönikks (vergelijkbaar met de Nederlandse Kika) gestort. Hebben toch, zo’n stylish én ook nog eens verantwoorde bodywarmer?

De bodywarmer is in beperkte oplage verkrijgbaar in de webshop van Closed. Wil je de rest van de collectie van Closed shoppen, dan ben je bij Bloom Fashion in Laren aan het goede adres. Scroll naar beneden voor meer verkooppunten van de Closed collectie. 

1335523910798

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *