Maastricht magazine >

 
fashion

Bond-bikini van Silk & Beach

Bond-bikini van Silk & Beach

Wow, dit is nog eens even een bikini website. Big like! Mijn oog valt op de Ipanema triangle in combinatie met de Wild Coast hipster. Een bikini die helemaal Bond-girl anno 2012 is. Pas bij het bestellen van de Bond-bikini valt me op hoe reuze goed de online shop van Silk & Beach is ingericht en hoe geweldig veel combinaties er te maken zijn. Kies je een bikini top met bijpassend broekje naar keuze, kun je daarna nog volop aan het mix en matchen met de bikini accessoires en beachwear. Zo stel jij heel eenvoudig jouw one and only beachlook samen.

Naast heel veel bikini tops, waaronder triangle, bandeau en strapless, ook teveel broekjes. Er is goed nagedacht over de tops. Zo heeft de triangle uitneembare pads en is deze ook verkrijgbaar in een iets gepimpde variant met ringetjes. Wil je nog meer, dan kun je uitwijken naar een push up variant. Ook met de bottoms is het rijkelijk gesteld. Een standaard broekje, een adjustable bottom die je kunt omslaan, de klassieke Bond, de hippe versie van de Bond-bikini waar ik voor ga, tanga’s en meer. Van low, medium tot high waist en alles in heel veel kleuren en prints. You make me happy!

 

Eenmaal jouw combinatie gekozen in kleur naar wens, dan is het tijd voor de bikini-accessoires. Bikini jewellery van Silk & Beach om over de bandjes van je bikini te schuiven. Nou ja, mits je niet de strapless top hebt gekozen. En dan meteen nog even een meisjesbikini scoren in dezelfde kleur of print als je eigen bikini. Ben je helemaal lady-like Knokke-proof à la het bekende zo vader zo zoon Vilebrequin zwembroek gevoel.

SILKandBEACH_Orange James Bond style Bikini_09721 Bond_girl_bikini Halle-Berry-Bondgirl_bikini

Links de Bond-bikini van Silk & Beach, in het midden Ursula Andress in Dr. No en rechts Halle Berry in Die Another Day.

Foto boven: Ipanema triangle en Wild Coast hipster in chocolate soft leather.

Ook een Silk & Beach bikini samenstellen? Dat kan op de website van het merk.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *