Maastricht magazine >
fashion

Boodschappen doen met Jil Sander

Boodschappen doen met Jil Sander

Tja, de transparante boodschappentas van Jil Sander. Een succes sinds de introductie, ruim een jaar geleden. Zelf vind ik het eigenlijk een teken van over the top merkengekte. Je neemt een plastic zak als uitgangspunt, maakt er een iets stevigere variant van en hangt er een label met een bekende merknaam aan. Plotsklaps is het item zo’n 100 keer meer waard. Slim geld verdienen, is het niet? Voor de zomercollectie van dit jaar heeft de tas echter een update gekregen, of beter gezegd, een upgrade. Want ik moet bekennen dat hij nu toch wel naar me lonkt. Anno 2012 is er caramelkleurig leer toegevoegd aan de Market Bag. Het is het contrast tussen een mooie designertas van leer en een plastic zak wat de tas net dat beetje extra uitstraling geeft ten opzichte van zijn voorgangers.

Artikel begint onder de advertentie

Een ander pluspunt is dat de tas nu niet meer helemaal transparant is, en je dus niet alle rommeltjes uit je tas hoeft te verwijderen!

Deze variant van de Market Bag koop je onder andere bij Net à Porter. Scroll naar beneden voor winkels die tassen van Jil Sander verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *