Maastricht magazine >
fashion

Bottines bij Le Marais Deux & Koffie

Bottines bij Le Marais Deux & Koffie

Net als Tanja van Le Marais Deux & Koffie zijn wij in love met Bottines. De handgemaakte, Franse laarsjes zijn een absolute loves to have deze zomer!

Artikel begint onder de advertentie

Marjolein van Zanten kocht haar eerste paar handgemaakte, beige ‘Bottines’ via een vriendin in Parijs. Hippe meisjes en dressed ladies spraken haar vervolgens veelvuldig aan. Sindsdien importeert Marjolein de betaalbare, high quality boots.

Zijn de loves to have boots normaal enkel online te koop, wist Bottines-fan Tanja van Le Marais de Amsterdamse Madame Bottines te verleiden de comfortabele laarsjes tijdelijk ook in haar nieuwe winkel Le Marais Deux & Koffie te verkopen. En daar blijken de handgemaakte Bottines, net als de koffie, niet aan te slepen.

Bottines-laarsjes1

De laarsjes passen uitstekend bij Le Marais Deux & Koffie. Beiden ademen naast liefde voor echte en eerlijke materialen puur vakmanschap. Le Marais Deux opende als outlet van Le Marais aan de Morenstraat in hartje Maastricht. In korte tijd wist Le Marais Deux een eigen identiteit op te bouwen. Met de toevoeging & Koffie vind je sinds kort naast mode, lifestyle en hebbedingetjes ook een barista voor een heuse cafeïne shot in de winkel aan de Maastrichter Heidenstraat.

Wil jij zien, voelen en proeven? Bezoek dan Le Marais Deux & Koffie. De pop-up store van Bottines is er tot en met eind mei. Je kunt de laarsjes ook online shoppen op de website van Bottines.

Le-Marais-Deux-Maastricht

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *