Maastricht magazine >
fashion

Bvlgari from my Valentine

Al meermaals voor de etalage van Leon Martens Espace staan dromen. En tot 14 februari zal ik er ook ’s nachts meermaals van dromen. De ultieme Valentijns ketting. Ben ik niet van heel veel sieraden, een lange ketting maakt mij blij. Leef ik voornamelijk in het zilveren tijdperk, goud en zilverkleurig samen combineren wel zo makkelijk. Heb ik het normaal niet zo op merken groot. Vind ik de ketting uit de Tondo collectie van Bvlgari prachtig in finesse. Kun je de ketting los dragen of dubbel om de nek, leent de hele grote Tondo sun pendant zich uitermate goed om aan de ketting te hangen.

Artikel begint onder de advertentie

Van wie ik mijn Valentijns ketting hoop te krijgen? Maakt niet uit, als ik ‘m maar krijg (het leven is immers al romantisch genoeg). Hang een Tondo zonnetje om mijn nek en de zon zal schijnen. Wie was nog bezig met de Elfstedentocht? De zon schijnt, het is zomer! Wake up sunshine!

Bvlgari ketting tondo sun Bvlgari tondo sun hanger

Necklage en big pendant Bvlgari Tondo sun bij Leon Martens te Maastricht

De Tondo lijn van Bvlgari bestaat uit contemporary sieraden in combinatie met symbolen uit het verleden. Zo is de hanger in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Hart, vuur, vis, bloem en zon in steel, rose en geel goud. Al dan niet met diamanten. Enkel de hanger met het symbool van de zon is in maatje groot groot verkijgbaar.

Je vindt de sieraden van Bvlgari bij Leon Martens in Maastricht. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen van het Italiaanse Bvlgari.

Foto boven: Op de foto bij Leon Martens Espace in de Stokstraat te Maastricht met mijn lievlingsstukken uit de Tondo collectie van Bvlgari in jogging en top van See by Chloé van Aim te Maastricht.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *