Maastricht magazine >
fashionmusthaves

By Malene Birgers showpiece Noelio

By Malene Birgers showpiece Noelio

Een van de meest opvallende stukken uit de wintercollectie van By Malene Birger is Noelio. In de eerste plaats omdat deze top een ongewone pasvorm heeft. Ruimvallend, met ronde shouders en driekwart mouwen. Naast de stijl trekt ook het materiaal de aandacht. De combinatie van materialen beter gezegd. Het voorpand en de mouwen zijn van een zacht materiaal in grijs met een metallic finish in goud, terwijl de achterkant gemaakt is van goudkleurig zijde. Alsof dat nog niet verrassend genoeg is vind je ook nog een leuk detail langs de zijkanten van deze top van By Malene Birger. Daar is namelijk nog een strook stof toegevoegd met een bohemian printje.

Artikel begint onder de advertentie

Een sprankelende top die schreeuwt om tijdens de feestdagen gedragen te worden. Maar door het contrast ook super in combinatie met een casual jeans.

ByMaleneBirger_stoffen Noelio_top_achterkant2 Noelio_ByMaleneBirger1

Links close-up van de verschillende materialen, in het midden de top van de achterkant en rechts een detail van het zachte materiaal met metallic finish van het voorpand.

Foto boven: Noelio van By Malene Birger.

Ik spotte de top bij Nina’s Boutique in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer winkels die By Malene Birger verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *