Maastricht magazine >
fashion

Claes Iversen ontwerpt voor WE

Claes Iversen ontwerpt voor WE

Fashionistas wachten smachtend af tot de collectie van Maison Martin Margiela in de winkels ligt. Dat kunnen wij ook moet WE Fashion gedacht hebben. Onder het motto WE & Friends gaat de Nederlandse keten samenwerkingen aan. Voor de wintercollectie mochten magazines Elle en Esquire aanschuiven, met als resultaat een gezamenlijke fotoshoot. En nu heeft WE voor de feestdagen vriendschap gesloten met de Deens-Nederlandse designer Claes Iversen. Het resultaat? Vijf bijzondere zwarte jurkjes.

Artikel begint onder de advertentie

De LBD’s refereren elk aan eerdere ontwerpen van Claes. Zo is er een jurkje met een schouderapplicatie van een bloem. Een ontwerp dat ieder seizoen terug lijkt te komen in een andere vorm, bijvoorbeeld in de zomercollectie van de designer. Vrouwelijkheid en elegantie staan voorop, zoals we van hem gewend zijn. Door het gebrek aan kleur oogt het geheel ingetogen, wat er voor zorgt dat luxe materialen als organza en tule de volle aandacht krijgen.

De stijlen zijn divers: van een speelse party dress voor dat knallende kerstfeestje tot een wat veiligere variant voor de borrel op kantoor of kerstdiner bij je schoonouders. Claes Iversen helpt je met gemak door de feestdagen heen. Bye bye kledingcrisis!

Claes-Iversen_03-1 WEClaes-Iversen_02 WEClaes-Iversen_04 WEClaes-Iversen_05

De collectie ligt vanaf 19 november in de winkels van WE Fashion.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *