Maastricht magazine >
fashion

D-Queens natuurlijk veelzijdig

D-Queens natuurlijk veelzijdig

Terwijl de sieraden de puurheid van Ibiza uitstralen, doet de naam denken aan drag queens. Misschien niet verwonderlijk, want de sieraden van D-Queens zijn geschikt voor meer dan dat ene moment. Je combineert je armband net zo makkelijk met stoere jeans en ruig jack als met die wat-is-het-warm-tutten-bloemenjurk. Daarnaast geniet de herencollectie steeds meer bekendheid. Die multi-toepasbaarheid, voor ’s avonds en voor overdag én het voor mannen en voor vrouwen, sluit aan bij de transformatie die ook de drag queen typeert. Veelzijdigheid!

Artikel begint onder de advertentie

 

Dat veelzijdige is kenmerkend voor de natuurlijke materialen waar D-Queens mee werkt. Want enkel natuurlijke materialen bezitten nu eenmaal de eigenschap zich aan te passen. Wat mij naast die natuurlijke materialen aanspreekt, is dat D-Queens je helpt bij het samenstellen van jouw setje. Heb eenvoudigweg zelf de rust niet om uit een vol rek een serie voor aan mijn arm te kiezen. De meeste creaties stelt D-Queens dan ook al voor je samen. Zo koop je in één keer een armbandenset waar je iets meekunt. Eenmaal een tweede D-Queens set de baas, kun je zelf natuurlijk ook weer volop combineren

IMG01804-20110913-10402 IMG01807-20110913-10421

D-Queens helpt je met het samenstellen van jouw ultieme armbandenset

En wat de mannen aanspreekt? The knot is momenteel runner-up. Robuust, stoer en natuurlijk, eigenlijk zoals een vrouw een beetje vent graag heeft.

D-Queens the Knot

The knot van D-Queens

Je koopt de sieraden en overige accessoires van D-Queens o.a. bij Frère et Soeur in Cadier en Keer of online. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *