Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1: Acne trui? Dat is een jas hoor!

Trui?! Hallo, hallo, dat is een parka hoor! En toch speelt deze week mijn nieuwe Acne trui de hoofdrol in 5 op een rij. Na de trui bij La Neuvième Paris te hebben gespot, ging die niet meer uit mijn hoofd. Maar wat doet die Acne jas dan op de foto?

Artikel begint onder de advertentie

Tja, die jas… Die zit dus nu in mijn hoofd. Dankzij Tania van La Neuvième Paris. Terwijl ik mijn nieuwe trui-jurk (die dus al weken in mijn hoofd zat) paste, wees ze me op de Acne jas. Dat doet ze goed. Ze weet dat ik dol ben op hondenuitlaatjassen en liefst geen echt bont draag. Is die jas dus ook nog groen: mijn lievelingskleur. En nu dan…

Schermafbeelding 2015-10-08 om 19.35.19

De perfecte, groene hondenuitlaatjas van Acne

Ik heb me ingehouden. Ik was immers op een missie. Een Acne knitwear trui missie. Maar ik vrees het… Vrees bovendien dat ik niet te lang moet wachten, want wie wil die groene parka nu niet.

Schermafbeelding 2015-10-08 om 19.39.26

In mijn rode knitwear trui-jurk van Acne met Stan Smith en Viktor & Rolf X H&M jas

Nu goed, als die groene parka dus niet mijn nieuwe 5 op een rij is, wat dan wel? Dat hou ik nog even geheim! Maar wil wel verklappen dat het alles te maken heeft mijn mijn rode trui-jurk van Acne die ik in 2012 bij Tania kocht.

Schermafbeelding 2015-10-08 om 19.46.34

Op de foto voor de pracht winkel van La Neuvième Paris draag ik onder mijn jas mijn rode knitwear trui van Acne. Die trui-jurk komt uit mijn kast op dagen dat ik niet weet wat ik zal aantrekken. Ik onthul nog even niet wat er onder de groene jas (op de foto boven) zit. Maar het is in ieder geval mijn nieuwe 5 op een rij. En ja, ik verwacht bijna dat het al net zo’n blije is als die rode Acne. Mijn redder in nood!

Ik kan je een shopje bij Tania aanraden. Maar wees lief voor me. Niet snel die te gave parka voor mijn neus wegtrekken…

Je vindt La Neuvième Paris in de Rechtstraat in Maastricht. De Rechtstraat is gelegen in het hippe stadsdeel Wyck.

Ook lezen

O ja, foto’s bij la Neuvième Paris zijn gemaakt door eigenaresse Tania. Foto op de Servaasbrug is gemaakt door een voorbijganger met kinderwagen en vrouw en (schoon)moeder (denk ik).

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *