Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1 in zijden print van Banana Republic

Dag 1 in zijden print van Banana Republic

Op zoek naar basic wit shirt, liep ik tegen mijn nieuwe zijden aanwinst op. In eerste instantie negeerde ik de zijden blouse. Maar het ding bleef lonken. Doei witte blouse, hallo blij Banana Replublic shirt. En wat fijn dat je meteen best friends bent met mijn nieuwe Levi’s 501. Dit is dag 1 van 5 dagen op rij in zijden print van de Banana Republic.

Artikel begint onder de advertentie

Last minute NYC shopping

Half uur voor we richting JFK vertrekken nog snel de Banana Republic in voor een basic shirt. Dat witte hemd werd dus een zijden blouse met print. Kon ‘m niet laten hangen. En ach, zo gaat het eigenlijk altijd in NY. Dat ik in het laatste half uur, terwijl mijn koffer al bij de portier in het hotel op mij staat te wachten, de beste aankopen doe. Vraag maar aan mijn zussen of dochter!

501 original

Ik vind het shirt super met mijn Levi’s (zie ook eerdere blogje lunch bij Mr Porter in 501). Nee, niet de poplulaire 501 CT, maar gewoon de original. Zit er toch nog ergens een klassiek mens in me verscholen. Nou ja, klassiek? Al nodige commentaar van mannen dat mijn broek echt nul sexappeal heeft.

Kinderachtig met rood-roze sokken

Op de foto, gemaakt door mijn afspraak bij de Annex (wat een leuk gesprek), draag ik mijn zijden blouse van Banana Republic samen met die Levi’s original. Mijn witte Converse lekker kinderachtig in de mix met rood-roze sokken van Falke (enig merk sokken dat ik draag). Verder mijn blauw, fluwelen jasje van Zadig & Voltaire.

Over de Annex van Coffee Lovers

O ja, de Annex is fijne hang-out in Maastricht. De Annex maakt deel uit van de Coffee Lovers familie en ligt aan Plein 1992. Plein 1992 is gelegen aan de Maas en leunt tegen stadsdeel Wyck aan.  Ik spreek er zakelijk graag af. Je bestelt er je koffie aan de bar en zoekt dan een tafeltje op. Fijne setting. Wie zin heeft in meer herrie en gedoe, zoekt de eerste vestiging van Coffee Lovers op voor smoothies, koffietjes, ontbijt of lunch. Die vestiging ligt schuin tegenover de Annex op Plein 1992 en daar word je gewoon aan tafel bediend.

Voor wie graag een close look heeft van de print op mijn zijden shirt… En als jij mijn Levi’s niet sexy vindt, dan is dat maar zo…

Week op een rij

Ook aan de denim van Levi’s? Scroll naar benenden voor verkoopadressen of bezoek de website.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *