Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1: Omdat ik al dagen in Paige woon

Ik betrap mezelf erop al dagen het liefste die flaired jeans van Paige te willen aantrekken. ’s Ochtends dwing ik mezelf een andere broek te pakken. Maar nu heb ik het. Ik maak er gewoon een 5 op rij van. Dit is dag 1 van 5 op rij in Paige.

Artikel begint onder de advertentie

Flared jeans van Paige

Het is zoals met mijn flaired van Victoria Beckham, die wilde ik ook niet meer uit. En hoewel ik even baalde te ontdekken dat PL-Line de denim van Vick niet meer verkoopt, ben ik nu blij dat Xavier me in Paige wist te praten. Wat een fijn broekje is dit. En dus wordt het, ondanks dat ik al eerder 5 dagen een flaired op rij heb gedragen, deze jeans die een week lang in de picture staat. Vanwege de perfecte pasvorm, de heerlijk zachte stof en de kleur die ook corporate kan. O ja, en deze keer knip ik de pijpen niet op dag 5 af.

Outfit en fotograaf

Het is toeval dat ik de Banana Republic blouse draag waar ik mijn laatste 5 op een rij heb afgesloten. Verder mijn good old Tod’s tas uit 2011 die vandaag voor het eerst sinds de winter het daglicht weer ziet, mijn jasje van Zadig & Voltaire en favoriete, nieuwe Gucci klompen. En de Paige shop je bij PL-Line in Maastricht. En de fotograaf? Dat was een te vriendelijke man die bij de bus van de gemeente Maastricht hoort.

Eerdere flaired blogs

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *