Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 1: Rokje van la Fée Maraboutée

De vorige reeks, 5 dagen op rij in hetzelfde kledingstuk, pas vorige week afgerond. Het werkt verslavend. Ik ga de volgende uitdaging aan: 5 dagen op rij in een zwart-wit rokje van het Franse merk La Fée Maraboutée. Een speels merk met vrouwelijke invloeden.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-10 om 17.39.54

Niet eerder kocht ik iets van La Fée Maraboutée. Kende het merk wel, maar liep er nooit tegenaan. Totdat ik in navolging van fashionblogger Miriam een bezoek bracht aan Solo in Sittard. Mijn oog viel meteen op de zwart-wit collectie van La Fée Maraboutée. Zwart-wit is nu eenmaal hot deze zomer!

Het merk claimt speels te zijn en zich daardoor makkelijk te laten combineren. Deze week zal het uitwijzen. Ik ga de uitdaging aan: 5 dagen op rij in een rokje van La Fée Maraboutée. Vandaag, dag 1, een afspraak met Alzheimer Onderzoek, en een bijeenkomst met werkgroep die invulling geeft aan Mode Maastricht. Het rokje lijkt beide afspraken prima aan te kunnen.

Schermafbeelding 2015-03-10 om 17.41.51

Vandaag draag ik mijn La Fée Maraboutée rokje met top in dezelfde zwart-wit print. Daarbij altijd goed Hogan enkellaarsjes. Jasje van Theyskens’ Theory (sinds vorige week herontdekt), panty Wolford, zonnebril Prada en tas die ik van een vriendinnetje kreeg. Op de foto zie je me voor het gemeentehuis Maastricht slepen met een doos vol brainstorm-materiaal. Kwam van pas bij de meeting over Mode Maastricht.

Eerdere blogs 5 dagen op rij

Ik kocht mijn rokje bij Solo Inidvidual Clothing in Sittard.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *