Maastricht magazine >

 
fashiontips

Dag 1 van 5 dagen in zwarte flare denim

Een zwarte flare jeans van de Zara 5 dagen op rij. Liever had ik de zwarte skinny-flare van Victoria Beckham Denim een week lang in de spotlights gezet. Maar die is overal uitverkocht. En omdat ik echt niet langer zonder een zwarte flare kan en dit de enige is die ik zo 1-2-3 kon vinden, staat deze week de zwarte flare van de Zara op het podium.

Schermafbeelding 2015-06-03 om 16.32.02

Nadat ik de zwarte flare van Victoria Beckham in maatje petit bij PL-Line had gespot, heb ik stad en land (zelfs verschillende landen en en het hele internet) afgezocht om de flare denim te bemachtigen. Het is de absolute flare onder de wijdepijpen spijkerbroeken. Maar nergens meer te krijgen in mijn maat. Eigenlijk sowieso nergens meer te koop in welke maat ook. Balen, want de pasvorm van Victoria Beckham Denim is perfect en de lengte grandioos. De wijdepijpen zijn precies zoals een flare is bedoeld. Bovendien is de broek stug genoeg om in model te blijven en elastisch genoeg om met je mee te bewegen.

Schermafbeelding 2015-06-03 om 16.35.18

Blij met mijn Zara broekje, maar had nog minder bootcut-like mogen zijn en meer wijde wijde wijde pijpen. Bovendien had ik ‘m liever black black black. Maar zo aan, vind ik dit ook wel leuk. Zelfs die gerafelde onderkant vind ik te doen. En o ja, wat mij betreft kan een flared niet lang genoeg. Dus langer langer langer mag.

Ik kon niet langer wachten. Besloot te gaan voor een alternatief. Dacht ik dat de flare jeans zo oud is als de weg naar Rome, zijn er heel wat winkeljuffen die geen flauw idee hebben van wat een skinny-flare is. Verder dan een bootcut kwam ik dan ook niet. Dus toch maar naar de Zara. Niks mis mee, maar wel saai. Onlangs droeg ik immers ook 5 dagen op rij een zwarte denim van de Zara. Had het zo leuk gevonden om een ander merk op te pakken en 5 dagen te dragen. Was zo blij geworden van die Victoria Beckham Denim skinny-flare jean met extra wijdepijpen.

Schermafbeelding 2015-06-03 om 16.30.46

Nu goed. Ik ben verslaafd aan de flare. En de komende 4 dagen zal ik ‘m ook nog dragen. Maar vergeef me één iets. Als het vrijdag echt heel mooi weer wordt, als we de 30 graden halen, dan zie je me er mogelijk alleen ’s avonds mee. Ik hoop dat het in dat geval goed is als ik overdag voor een bloot been of 2 ga.

Wil jij ook een zwarte skinny-jean? Je shopt de wijdepijpen broek van de Zara hier. Klik hier voor eerdere 5 dagen op rij op LovestoHave.

Flared broeken op LovestoHave

Bij de flare jean draag ik een Missoni top en vestje en mijn Hogan laarsjes. De Tod’s zonnebril is van Siefers Opticum.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *