Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Déjà vu in flaired Paige denim

Dag 2 van 5 dagen op rij in flaired van Paige. En tja, het was te verwachten. Mijn look niet geheel nieuw. Eerder kwam een soortgelijk blog voorbij. Het zal mijn stijl wel zijn…

Artikel begint onder de advertentie

Déjà vu flaired met jas van Ba&sh

Ooit droeg ik 5 dagen op rij deze zwart-witte jas van Ba&sh. Ik combineerde de jas toen de eerste dag met een flaired. Die flaired jeans deed me realiseren hoe zeer ik van wijde pijpen broeken hou. Vanochtend moeite met opstaan. Een drukke dag voor de boeg. Enkele zakelijke afspraken die prima een informele look aankunnen. Dus kies ik voor een look die vooral chill is, me niet in de weg zit, me meters laat maken. En dat die dan lijkt op een eerdere outfit? Kan gebeuren! Ik ben immers ik.

Outfit en hangjongere als fotograaf

Ik zei het al. Een drukke dag. Enkele afspraken extern. Dan snel achter mijn bureau voor een conference call. Ook nog de nieuwe site van mijn communicatiebureau online (blij mee). Dan bedenk ik dat ik helemaal ben vergeten een foto te maken van dag 2 van een week op rij in flaired Paige. Ik spring op en ren naar buiten. Ik druk een soort van hangjongere mijn telefoon in zijn handen. Hij lacht en maakt enkele foto’s van mij in mijn zwarte coltrui van de Zara, de jas van Ba&sh, mijn Asics Gel Lyte III en die fijne broek van PL-Line.

Zie ook dag 1 in denim van Paige. Klik hier voor alle 5 op een rij reviews.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *