Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Jumping in jumpsuit at Le Rêve

Een zondagmiddag afternoon bij Le Rêve. Een prachtige Bed & Breakfast aan de rand van Maastricht. Vandaag delen Karin en Frank hun droom met vrienden en familie. Hun kleine hotel is een feit. En ik mag erbij zijn. Jawel, in jumpsuit. Dit is dag 2 van 5 dagen op rij in jumpsuit van Astrid Elisee.

Artikel begint onder de advertentie

Le Rêve ligt aan de rand van Maastricht, maar als we de auto parkeren hebben we het gevoel dat we ons midden in het Heuvelland bevinden. Een andere wereld. Nog voor ik de kans heb gekregen om mezelf in de arm te knijpen en me ervan te verzekeren dat ik niet droom, valt mijn oog op de trampoline. Ik kan het niet laten. En hé, zeg nu zelf, het is per slot van rekening een jumpsuit. Dus daar ga ik! Jumping at Le Rêve in mijn jumpsuit van Astrid Elisee it is.

Schermafbeelding 2015-06-28 om 21.10.561

Samen met Frank en Karin van B&B Le Rêve op één van de 6 hotelkamers

Schermafbeelding 2015-06-28 om 21.10.14

Alle hotelkamers van Le Rêve dragen de naam droom, zoals Dream en Traum

Frank en Karin wonen al een aantal jaren in hun prachtig, gerestaureerde boerderij aan de rand van Maastricht. Het duurde even, maar onlangs kregen ze de vergunning om een gedeelte van de boerderij te verbouwen tot een hotel à la Bed & Breakfast. Met crowd-funding onder vrienden en familie wisten ze de nodige financiële middelen te genereren. Gedreven als ze zijn, bouwden ze hun droom in nog geen drie maanden tijd. Le Rêve met maar liefst 6 hotelkamers een feit.

Schermafbeelding 2015-06-28 om 21.09.58

Hier ontbijten de hotelgasten

Wat Le Rêve tot een droom maakt? De bezieling van Frank en Karin. Daarnaast hun smaak. Natuurlijk ook de sfeer van de eeuwenoude boerderij. Had ik het uizicht al genoemd? Zelf vind ik het gaaf hoe ze met respect voor de historie een geheel eigen, hedendaags gevoel neerzetten. Hier ontmoet het heden het verleden op natuurlijke wijze. De combinatie van materialen draagt hier zeker aan bij. Geen onnodige opsmuk, wel opvallende elementen.

Schermafbeelding 2015-06-28 om 21.09.31

Waar je ook kijkt, het is er even mooi

Wil jij de gastvrijheid van Frank en Karin ervaren? Bezoek de website van Le Rêve voor meer informatie over deze unieke B&B of voor het maken van een reservering.

Schermafbeelding 2015-06-28 om 21.08.37

Logeren in Maastricht, maar je in het Heuvellandschap wanen. Dream on bij Le Rêve

O ja, mijn jumpsuit…  Je vindt de zijden jumpsuits van Astrid Elisee bij Le Marais in Maastricht. Ik combineerde mijn broekpak op dag 2 van 5 dagen in jumpsuit met een riem van River Woods, sandaal slippers van Gucci, tas van Marni en zonnebril van Thierry Lasry (zie mijn eerdere blog over Thierry Lasry).

Gerelateerde blogs LovestoHave.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *