Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 2: Leren plooirok met Prada hak

Vandaag is dag 2 van de Designers Remix fashion challenge die ik met mezelf ben aangegaan. De belofte die ik gister maakte? Een aantal dagen hetzelfde item aan. Iets anders dan mijn zwarte leren plooirokje is niet toegestaan. Volop combineren mag wel. Vandaag koos ik voor een combinatie met almost vintage Missoni twinset en zwarte Prada schoenen. Een schoen die nog het meest doet denken aan een afgeleide van de tangoschoen.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2014-12-18 om 00.04.30

Vandaag is mijn agenda voor een groot deel geblocked om een presentatie voor te bereiden. Daarnaast ’s avonds bij de opening van het Jaar van de Mijnen in Heerlen aanwezig. Ik kies voor een semi-zakelijke outfit. 

 Schermafbeelding 2014-12-18 om 00.16.00

Foto Theater Heerlen: Prada-schoenen van dit seizoen. Ensemble van Missoni. Tas die ik van een vriendin kado kreeg. Zwart leren plissé rokje van Stijl Wyck.

PS: Sorry. Kwaliteit van pics niet geweldig. Das een verbeterpuntje voor morgen. Al doende leert een mens! Beter deze dan helemaal geen foto’s, toch?! En das dan ook weer niet helemaal waar. Ben meer het type goed-of-niet. Nou ja, het verandert niets aan de foto’s.

Zie ook dag 1 in Designers Remix leren rokje. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *