Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 3: Designers Remix en cowboylaarzen

Dag nummer 3 in zwart leren plissé rokje van Designers Remix. Op de planning o.a. een afspraak met een mediatycoon in Den Haag. Voor de gelegenheid een gilet en cowboylaarzen.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2014-12-18 om 19.57.562

Hoewel ik normaal niet aan mijn cowboylaarzen denk als het om een zakelijke afspraak gaat, lijken ze me in dit geval uitstekend. Het is immers een mediaman en die kunnen wel wat hebben. Toch kies ik voor een veilige top in combinatie met de zwarte leren rok. Het blijft nu eenmaal zakelijk en Den Haag is Den Haag.

Mijn Sendra cowboylaarzen zijn al een eeuw oud. Ik heb ze zelfs een tijd lang gebruikt om paard te rijden. Gezien de compimenten die ik krijg, lijken mijn laarzen op mannen. Worden mooier met de jaren. Daar hou ik van, stukken die samen met mij de tijd doorstaan.

Schermafbeelding 2014-12-18 om 19.58.551

Na mijn afspraak in Den Haag gooi ik mijn computer in Amsterdam naar binnen en gris mijn baret van de kapstok om weer en wind te trotseren. Ga langs Foodware op de Westerstraat in Amsterdam. Zin in gezond eten, geen zin om te koken (heb ik dat uberhaupt ooit?!). Bij Foodware te fijne 3-componenten maaltijden, een benaming die ik leerde op de Hotelschool. Ik kies de curry met zoete aardappel, met als side dish bulgur en groente brocolli met champignons voor de vitamine. Bon appetit!

Foto genomen door de man die bij Foodware in Amsterdam naast me stond en iets met Thaise garnalen en haricots verts bestelde: Sendra cowboylaarzen uit de befaamde uitverkoop van Mayke in Oisterwijk. Tas van Burberry Prorsum. Gilet van Hugo Boss. Designers Remix plissé rokje van Stijl Wyck te Maastricht.

Gerelateerde artikelen over mijn Designers Remix fashion challenge:

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *