Maastricht magazine >

 
fashiontips

Dag 3: Flare jean met Tkees en love

Het is 30 graden en ik ga in zwarte flare de dag door. Dag 3 van 5 dagen op rij in zwarte denim van de Zara. Vandaag met Tkees slippers en met een love shirt van Amator. Slippers op een werkdag? De uitzondering maakt de regel!

IMG_1148 2

I’m in love met mijn witte shirt van Amator

Blote tenen op het werk. Ik vind het niets. Maar kom op, soms is het de uitzondering die de regel bevestigt. Laten we het daar maar ophouden. En bovendien, mijn benen zijn bedekt. En dat maakt een slipper net iets acceptabeler. Iets minder bloot dan zo heel bloot. Bovendien enkel afspraken met modemensen. Ik schat in dat ik er wel mee wegkom.

Bij mijn slippers dan wel een bloesje. Anders wordt het wel heel erg…, ja wat eigenlijk? Ik kies mijn nieuwe Amator love shirt. Komt net als mijn groene driedelige Amator pak uit de sale van Stijl Wyck. Met dat verschil dat het Amator shirt een sale uit de SS 2015 collectie is. Ik kreeg het shirt van mijn zus kado. Omdat het aansluit bij het CoLove-Principe; een concept dat ik heb ontwikkeld en organisaties helpt bij werken vanuit het hart.

IMG_1147 2

Of die zwarte flare niet veel te warm is? Nee hoor. De wijdepijpen zijn heerlijk luchtig. Bovendien is de broek mega elastisch en veert dus prima met mijn lichaam mee. En zoals een vriendinnetje opperde, anders knip je de pijpen toch gewoon af. Leuk idee, maar dit is op pas dag 3 van 5 dagen op rij in flare van de Zara. Hoe doe ik dat morgen dan?

Ook 30 graden in zwarte flare trotseren? Je koopt de zwarte denim van de Zara hier. O ja, de bril is van Armani.

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *