Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 3: PL-Line, we have a problem

Dag 3: PL-Line, we have a problem

Dag 3 van de week op rij in flaired van Paige. En ik ben blij dat ik even niet in Maastricht ben. De verleiding van PL-Line hijgt namelijk sinds gisteren in mijn nek. En dat komt door een déjà vu.

Artikel begint onder de advertentie

Ik wil zo’n bomber van Anine Bling

Ik constateerde gisteren dat ik een echte Joy outfit aanhad. Eentje die eigenlijk al een keertje min of meer voorbij was gekomen. Althans de flaired jeans met die zwart-witte jas dan. Opeens moest ik denken aan mijn studententijd. Toen woonde ik een bootcut jeans van Levi’s met een zwarte coltrui. Mijn bomber en ik onafscheidelijk. En hoewel de bomber trend zich ondertussen heeft ontwikkeld naar opvallende modellen, heb ik opeens zo’n zin in een meer ingetogen exemplaar. In die jas van toen, maar dan van nu. Het is, denk ik, geen toeval. Ik zag het ding hangen bij PL-Line toen ik mijn jeans kocht.

PL-Line, we have a problem

Nou ja, niet echt dan. Maar het ding is dat ik vroeger relatief makkelijk bij PL-Line voorbij liep. Omdat je nu eenmaal niet iedere dag je credit card trekt voor een item van Saint Laurent of Tom Ford. Echter vaart PL-Line allang niet meer de koers van enkel onbetaalbare, exclusieve, statement pieces. Sinds vorige zomer zie ik een verschuiving in de collectie. De merken blijven eigen en vrouwelijk, maar nu ook met stukken met een meer toegankelijk prijskaartje zoals Anine Bing, IRO en PAROSH. Merken uit alle windstreken, merken met een eigen visie. Stukken die niet voor muurbloempjes bestemd zijn en niet langer enkel weggelegd voor een credit card zonder limiet. Daarmee heeft de winkel haar aantrekkingskracht vergroot.

Schermafbeelding 2016-03-16 om 18.49.13

Statement booties van Anine Bing gespot bij PL-Line

Okay, die bomber dus!

Het is dus mijn outfit van gisteren die me doet verlangen naar die bomber. En eigenlijk is het niet het enige stuk dat ik in mijn ooghoek spotte toen ik mijn jeans aan het passen was. Ik vind dat hele Anine Bing te stoer. Zoals de laarsjes, hoewel niet voor mij. Maar ook de jassen en shirts. Het doet me denken aan Zadig & Voltaire, maar dan net iets volwassener en daarmee iets geschikter om heel vaak te dragen.

Je shopt mijn Paige broek en de items van Anine Bing bij PL-Line in Maastricht. O ja, en dan de foto van vandaag? Krukje van café Louis in de zon geschoven voor een broodje na een ochtend vol afspraken. Café Louis is niet alleen onze buurtkroeg, maar tevens mijn absolute lievelings in Amsterdam. Louis is gelegen aan de Singel 43. De foto is gemaakt door Anita. Anita is no nonsense, vrolijk, 100% Amsterdam en werkt bij Louis!

Schermafbeelding 2016-03-16 om 18.53.07

Shirt en trui beiden ook gespot bij PL-Line. Kinderachtig dat ik die trui te leuk vind?

Louis Singel1

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *