Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 4: All time classics en een plooirok

Dag 4 in Designers Remix zwart leren plooirok. ’s Ochtends loop ik mijn bijdochter in alle vroegte tegen het lijf. Na een ik-ben-nog-niet-wakker-groet, roept ze opeens opvallend alert: ‘Wat zie je er leuk uit!’ Ha, dat is de dag fijn beginnen! Een dag waarop ik mijn zwarte leren rokje heb gecombineerd met all time favorites.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2014-12-19 om 15.29.37

Mijn haar in weer en wind, het lijkt immers wel herfst en dus toch bij eerste stap buiten de deur weer in coupe ik-doe-mijn-eigen-ding. Vandaag mijn Designers Remix leren rokje gecombineerd met basics, essentials of all time favorites. Hoe jij het wil noemen. Up to you. Klaar voor een zakelijke afspraak in Haarlem.

WOLFORD De legwear van Wolford staat hoog in mijn rijtje basics. Ik heb een mega doos vol Wolford panties. Zowel gedragen als nieuwe Wolford panties. De dingen slijten nu eenmaal niet. Wanneer ik een jurkje of rokje draag, kies ik op basis van mijn kleding en schoenen een paar op de tast uit. Vandaag is dat een 100 dernier van Wolford. Eerder deze week kwamen de shape & control in 50 dernier en een 80 dernier matte Wolford panty al voorbij.

TAS Een ander basic item dat in iedere garderobe thuishoort is een zwarte clutch. Alleen al omdat het zo handig is om de clutch in je computertas te dumpen of er juist snel even tussenuit te vissen als je niet je hele werktas mee wilt zeulen. Die werktas is vandaag mijn nylon Prada shopper. Heb ik net als mijn clutch al eeuwen en is net als een Wolford panty everlasting. Wat mij betreft zijn een zwarte clutch en degelijke shopper absolute basics. Wist je dat de Prada-tassen zijn gemaakt van het befaamde Longchamps materiaal?

SJOES Aan mijn voeten enkellaarsjes van Hogan. No need to tell you dat er geen betere hak is dan een Hogan hak. Mega comfort, je kunt er bijna een marathon op lopen. Prima om auto mee te rijden en ze trotseren ook nog de keitjes in Maastricht.

TOP En dan een basic top van Zara in zwart. Een goede, eenvoudige top die met alles te combineren is. Al even essentieel als het zwart vestje dat ik over mijn top draag. Je kent ze wel. De standaard vestjes die je bij de WE, Zara en H&M koopt. Ze kosten geen drol, maar zijn onbetaalbaar!

Schermafbeelding 2014-12-19 om 15.26.39

Dag 4: Haarlem, 19 december: Foto genomen door zakenrelatie uit Haarlem (je moet het maar durven vragen…). Zoals reeds boven vermeld: Schoenen van Hogan, panties Wolford en top van Zara. Zwart leren plissé rokje van Designers Remix gekocht bij Stijl Wyck te Maastricht.

Zie ook dag 1 tot en met 3 in zwarte leren rokje:

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *