Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 4: Valsspelen in La Fée op TV

Valsspelen en toch niet… Dag 4 op rij in zwart-wit rokje van La Fée Maraboutée. Vandaag speel ik een beetje vals. Ik verwissel mijn outfit namelijk. Overdag in de zon met een witte blouse en groen vest. Later op de dag een jasje. Mijn gekleurde jasje van Patrizia Pepe (dag 2) lijkt een perfect kledingstuk voor AvondGasten van L1.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-03-13 om 16.15.02

Theedrinken en bijpraten met de most stylish of all Karin Barnhorn in de zon op terras bij Derlon op het Onze Lieve Vrouweplein. Zo nu en dan lunchen we samen in Amsterdam en jaarlijks treffen we elkaar in Maastricht tijdens de Tefaf, zoals dus ook vandaag. Karin is het brein achter Designer Vintage en een aanrader om te volgen op Instagram. De zonnebril van Karin van Tom Ford lijkt voor haar te zijn gemaakt, love it!

AvondGasten

Ik ben panellid bij AvondGasten. Als panellid schuif ik zo nu en dan aan bij L1 om mee te praten over actualiteiten. Deze keer slokte Jos van Rey echter nogal wat zendtijd op en zat ik er meer ‘mooi’ te wezen dan iets anders. Op tv combineerde ik mijn rokje met flatjes van Repetto, jasje van Patrizia Pepe en blouse van Atos Lombardini.

Op foto boven in mijn rokje van La Fée met Nike’s, witte blouse van de Zara, groen vest van By Malene Birger, bucket tas van Louis Vuitton en zonnebril van Prada.

5 dagen één kledingstuk

Kledingstukken die al eerder de revue passeerden

Ik kocht mijn La Fée Maraboutée rokje bij Solo Individual Clothing te Sittard. Ook het jasje van Patrizia Pepe en de zwarte blouse van Atos zijn van Solo.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *