Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 4: Worstenbroodjes en Aad Ouborg

Een zakelijke afspraak in jeans en op klompen? Daar hoeft het geen casual Friday voor te zijn. Waar ik ooit in mantelpakje afstudeerde, heb ik dat harnas lang geleden achter me gelaten. Het is niet dat ik geen rekening hou met mijn agenda, integendeel. Maar door iets aan te trekken dat dicht bij jezelf staat, laat je meer van jezelf zien. En dat is precies wat ik hoop te bewerkstelligen tijdens mijn afspraak met de succesvolle zakenman Aad Ouborg van Princess. Iets van mezelf laten zien. In de hoop dat Aad dat ook doet. Op die manier samen ontdekken of het klikt. Of er een basis is om verder te praten.

Artikel begint onder de advertentie

Persoonlijkheid op klompen

Mijn gesprek met Aad betreft een persoonlijk project dat ik voor ogen heb. Eerlijk is eerlijk, had hij me gebeld als consultant, dan had ik dit niet aangetrokken. Maar in dit geval voelt het alsof ik wel iets eigens mag laten zien. Die broek van Paige staat vast. Die draag ik immers deze hele week. Daarbij mijn klompen van Gucci. Eenvoudigweg omdat ik me blij en dus sterk voel op die clogs. Dan, om het een zakelijke, vrolijke twist te geven een lichtkleurig jasje. Ooit haalde ik in dat jasje een mega klant binnen. Dus die mag aan. Daarbij die fijne goudkleurige-beige blouse om de link te leggen naar mijn klompen en het contrast met mijn donkere jeans te breken.

En die afspraak met Aad? Hoe die is gegaan…

Wat een gaaf mens. Bij binnenkomst onder de indruk van de sfeer. Een oud pand met een warm huiselijk gevoel. ‘Natuurlijk hebben we café latte,’ laat de beauty die de deur opende mij weten. Nog geen minuut later komt Aad binnen. Hij vraagt of ik een worstenbroodje wil. Nee, dit is niet vanwege het feit dat het Brabantse broodje sinds gisteren immaterieel cultureel erfgoed is. Worstenbroodjes gaan hand in hand met een bezoek aan Princess in Breda. Ik ben zwaar onder de indruk van de man. De twinkels in zijn ogen, zijn hartelijkheid, zijn enthousiasme en de zakelijkheid die hij niet uit het oog verliest. Dank je wel Aad. Voor het luisteren, het meedenken, het delen van jouw netwerk en de ondernemerslessen.

Gerelateerde blogs

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *