Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: Korte flare… en PL-Line sale

Dag 5 in zwarte flare denim. Op dag 1 werd er al gespeculeerd, zou de jeans 5 dagen lang flare blijven? Zondag, dag 5, combineerde ik de zwarte flare met een top van Victoria Beckham Jeans van PL-Line in Maastricht. Sale has started, de zon schijnt en de schaar die ging er…

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2015-06-08 om 07.35.59

Al op de eerste dag schreef ik dat ik het liefste 5 dagen de ultieme flare van Victoria Beckham Denim had willen dragen. Een broek die ik een tijd geleden spotte en perfect fit heeft, maar er enkel nog in maatje petit was. Als alternatief vond ik de zwarte flare van de Zara. 5 dagen bewijst dat het een heerlijk broekje is, maar zie het eerder als een ding op zich dan de flare die ik eigenlijk had willen hebben.

Om mijn Zara flare toch die Victoria Beckham twist te geven, koos ik voor een top van Victoria Beckham Jeans. I love it. Lang geleden was ik alles behalve fan, maar ben al jaren om. Die vrouw ontwerpen. Haar kleding houdt rekening met de plus en minpunten van het vrouwelijke lichaam. Zelfs wanneer het strakke stukken zijn, doen de ontwerpen van Victoria Beckham jouw lichaam eer aan.

Mijn top van Victoria Beckham Jeans van PL-Line in Maastricht. Perfectie tot in detail.

Bij PL-Line vind je te fijne, maar vaak ook onbetaalbare, ontwerpen van Tom Ford, Saint Laurent en Victoria Beckham. Daarnaast meer toegankelijke merken, zoals de denim lijn van Victoria Beckham, Current/Elliot en Parosh. Bovendien is dit weekend de sale bij PL-Line begonnen. Dus daar ga je!

Nu goed, de flare die geen flare meer is. Was vrijdag de warmste dag, had ik op zaterdag overdag enorme zin in blote benen. Op terrasje bij Take 5 zat ik aan het ontbijt en overwoog 3x om mijn broek af te knippen. Met feestje ’s avonds en babyborrel op zondag was dat echter geen optie. Gister na de babyborrel ging de schaar erin. Bij Vriendborrel van Marres, Huis voor Hedendaagse Kunst in Maastricht, stond ik dan in korte broek.

Schermafbeelding 2015-06-08 om 07.38.45

De schaar gaat erin. Op de foto boven zie je het resultaat in de avondzon in de tuin van Marres.

Don’t: Overdag je jeans afknippen is een no-go. Ik deed mijn top van Victoria Beckham en mezelf geen eer aan met de korte pijpen.

Do: Designerstukken shoppen bij PL-Line in Maastricht met heel veel procenten korting.

Ook doen: Bijdragen aan de nieuwe tentoonstelling van Levi van Veluw bij Marres in Maastricht.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen Victoria Beckham. De zwarte flare van de Zara shop je hier. Morgen volgt een post met al mijn outfits op een rij. Zal dan ook verschil flare en bootcut jeans toelichten, want die vraag heb ik afgelopen 5 dagen vaak gehad.

Ook lezen

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *