Maastricht magazine >
fashiontips

Dag 5: Vier op een rij met Paige

De week op rij, als in 5 dagen op rij in één en hetzelfde kledingstuk, wordt 4 op een rij. 4 dagen in flaired denim in plaats van 5, waarom? Omdat fashion je eigen ding doen is!

Artikel begint onder de advertentie

Dag 5 op een rij, ik maak er 4 van

Vanochtend vroeg van Amsterdam terug naar Maastricht. In mijn flaired van Paige. Mijn best niet gedaan. Maar goed, doe ik eigenlijk ooit langer dan 7 minuten over aankleden? Gekozen voor comfort. Een ruime trui en de Asics van dag 2. Op de ring in Eindhoven constateer ik dat mijn handen blauw zijn door de jeans. En eigenlijk ben ik sowieso wel klaar met die week op rij.

Die flaired gaat de wasmand in

Ik ontdek dat een jeans combineren te weinig uitdaging is. Misschien ook daar er al eerder een reeks van 5 dagen in flaired op LovestoHave.com is verschenen. Bovendien is de flaired ondertussen een essential is in iedere kledingkast. Zo’n basic maakt de uitdaging minder spannend. Daarnaast heb ik zin in iets anders. Kleding is een middel om je persoonlijkheid, gevoel en humeur uit te dragen. Dient je sterker, mooier, beter te maken. Dat doet die broek op dit moment niet. Nu deze ook nog blauw begint af te geven, is het tijd dat de jeans de wasmand ingaat.

Bilspleet showen in low-rise

Ik ben benieuwd of de broek na een wasje nog steeds zo mooi glanst, zijdezacht is en perfect zit. Ergens heb ik er alle vertrouwen in. Paige staat immers bekend om de hoogwaardige kwaliteit. En daar waar ik normaal van de mid-rise ben, kan het zomaar dat je me nog vaker in een high-rise gaat zien. Niet één keer heb ik deze week een shirtje moeten terugproppen in mijn broek. Het bilspleet tijdperk in low-rise lijkt voorgoed voorbij!

Die Paige ook hebben? Je koopt ‘m bij PL-Line in Maastricht.

De week op rij in Paige van links naar rechts

Is er een item dat jij 5 dagen op rij wil terugzien? Roep maar! Wie weet…

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *