Maastricht magazine >
fashion

Dandy look met Officine Creative

Dandy look met Officine Creative

Van oorsprong is de dandy een ietwat snobistische Engelsman uit de negentiende eeuw. Tijden veranderen en zo ook het modebeeld. De typische dandy look is niet langer enkel voorbehouden aan mannen. Met mannelijk uitziende vestjes en hoeden staat de vrouwelijke versie van de dandy dit najaar in de spotlights.

Artikel begint onder de advertentie

De schoenen die de dandy look maken zijn typisch Brits. Vaak een eenvoudig ontwerp met enkele kleine versieringen of perforaties. In verschillende kleurcombinaties, zoals bruin, grijs, zwart en wit, nudes, pastels of juist knalkleuren. De ‘heren’schoen is op verschillende manieren te dragen. Erg chic met een mooie pantalon en colbertje. Of juist vrouwelijk met een jurkje en dikke panty. Voor een casual look combineer je de schoen met een jegging, comfortabele trui of vest.

Officine Creative heeft heel leuke, draagbare ‘heren’schoenen. Dit mooie Italiaanse label is verkrijgbaar bij De Rode Loper in Den Haag. Bij de Rode Loper vind je ook Dolce & Gabbana high heels en tassen in luipaardprint, de hippe, warme Mou boots en de heel fijne sneakers van Lanvin.

 

OfficineCreative_DeRodeLoper_02 Lanvin_DeRodeLoper_01 Lanvin_DeRodeLoper_02

Mou_DeRodeLoper_01 Lanvin_DeRodeLoper_03 Lanvin_DeRodeLoper_04

Dolce&Gabbana_DeRodeLoper_01 Dolce&Gabbana_DeRodeLoper_02

Veel moois van Lanvin, Dolce & Gabbana, Mou en Officine Creative bij De Rode Loper in Den Haag.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *