Maastricht magazine >
fashion

De espadrilles zijn er weer

De espadrilles zijn er weer

Er gaat geen zomer voorbij zonder espadrilles. Vorig jaar viel ons oog nog op de exemplaren van Castañer. In 2012 is de authentieke Spaanse schoen voorzien van een sleehak. Comfortabel maar tegelijkertijd toch eindeloos lange benen. Mooi onder je skinny maar ook helemaal leuk onder een zomerjurk of shortje. Je hoeft maar een blik op de hak van jute te werpen om je op een stoffig Spaans marktplein te wanen. Aangezien kleur een grote trend is zijn er veel espadrilles met een flinke dosis kleur. Gelukkig zijn ze er ook nog au naturel, want dan komt dat rustieke gevoel toch eigenlijk pas echt goed tot zijn recht.

Artikel begint onder de advertentie

Bijzonder zijn ook de nieuwe interpretaties, met hakken die slechts gedeeltelijk bekleed zijn met jute. Ze hebben een wat hoger fashion gehalte.

Lanvin_espadrille_sleehak Mulberry_espadrille_sleehak1 JimmyChoo_espadrille_wedge1

Van links naar rechts: model in twee kleuren van Lanvin, bruine sandaaltjes met een accent van touw van Mulberry en gebloemde variant van Jimmy Choo.

Foto boven: sleehak van Burberry met wikkelbandjes en strik, waarvan een gedeelte bekleed is met touw.

Schoenen van Burberry koop je onder andere bij Stylesuite Femme, scroll naar beneden voor meer winkels die het merk verkopen. Ook Mulberry is te koop bij Stylesuite Femme. Schoenen van Lanvin koop je onder andere bij PL-Line City Outfits in Maastricht. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkoopadressen van Jimmy Choo.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *