Maastricht magazine >
fashion

De hakken van Finsk

De hakken van Finsk

Extravagante sterren als Lady Gaga en Rihanna zijn al gesignaleerd in de schoenen van Finsk. Maar ook vanuit professionele hoek kan Julia op bijval rekenen. Zo won ze al twee keer de Manolo Blahnik Award. De grootmeester van de heels himself noemde de ontwerpen van Lundsten ‘Exquisite, divine and perfect’. Een groter compliment kun je niet krijgen lijkt me.

In de wintercollectie van het label veel zwart, grijs en blush. Ze hoeven door de bijzondere vorm dan ook niet te schreeuwen om op te vallen. Van stoere, houten sleehakken tot een paar hooggehakte sandaaltjes met peeptoe en strikdetail à la Valentino. Liever iets sprankelends voor de feestdagen? Er zijn ook modellen in zilver of met bronzen accenten.

Naast ‘pretty perfect’ zijn de schoenen ook nog eens verantwoord. Het leer is restmateriaal dat afkomstig is uit andere industrieën, terwijl het productieproces zo etisch mogelijk is ingericht. 

Finsk Finsk_blush_peeptoe Finsk_wedge

Het goede nieuws is dat de beauties naar de Benelux komen. Scroll naar beneden voor de verkoopadressen die nu reeds bekend zijn.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *