Maastricht magazine >
fashion

De hype rondom het Mucho Gusto jasje

De hype rondom het Mucho Gusto jasje

Nadat BN’ers als Chantal Janzen, Danie Bles, Nicolette van Dam en Sylvie van der Vaart werden gespot in fleurige jasjes ontstond er een ware hype. Van welk merk zijn ze? Nou van Mucho Gusto dus, het label dat we al kennen van de opvallende sjaals. Zelf ben ik ook in de ban van de jasjes in fluo, en dan vooral die met dat folkloristische patroontje. De blijheid doet geweldige dingen voor mijn humeur, en je gaat er bijna in geloven dat de zomer nu toch echt gaat beginnen.

Artikel begint onder de advertentie

Maar het is een duidelijk gevalletje love it or hate it. Want als ik uitroep hoe geweldig ik het jasje vind kijken collega’s mij aan alsof ik gek geworden ben. De Mucho Gusto jasjes zijn zo uitgesproken dat alleen de durfals en kleurfanaten er verliefd op worden. Maar dat is meer dan genoeg. Als iedereen er mee loopt is de lol er tenslotte snel vanaf.

Mucho Gusto koopt de stoffen in Italië, maar maakt de jasjes met de hand in Nederland. Scroll naar benden voor enkele winkels waar de jasjes te passen en te bestellen zijn. Ze zijn zo gewild dat ze niet aan te slepen zijn.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *