Maastricht magazine >
fashion

De jacht op Kenzo’s tijgerkop

De jacht op Kenzo’s tijgerkop

Kenzo is hot en dat heeft niet alleen te maken met het feit dat hun tijgerkop sweater op dit moment dé it-sweater in de modekringen blijkt te zijn. Deze zeer gewilde sweater groeide tijdens de afgelopen fashion weeks namelijk uit tot een soort van Jan des Bouvrie ‘hallo daar zijn we weer’ item, want je kon geen modeblog openen of de geborduurde tijgerkop kwam voorbij. Toeval? Nee, denk het niet. Sinds vorig jaar zwaaien namelijk de beide eigenaren van de hippe New Yorkse winkel Open Ceremony de scepter over het ontwerpersteam van dit Japanse modelabel en dat hun creatieve invloed van grote waarde is moge duidelijk zijn.

Het fameuze duo neemt ons met de nieuwe Kenzo voorjaarscollectie 2013 wederom mee naar de jungle, want we zien safari-jasjes, mouwloze jumpsuits in kaki en tropische prints, rokken met grote zakken en… hallo, daar zijn we weer, sweaters met tijgerkoppen prints. Kijk, dat is toch aardig, kan de jacht op de tijgerkop print over een half jaar gewoon weer doorgaan. 

Artikel begint onder de advertentie

 

 

 

Wil je niet zó lang wachten? Houd dan de webshop van modetijdschrift ELLE in de gaten, waar binnenkort een té gekke ELLE tijgerkop sweater verkrijgbaar is, aldus hun eigen hoofdredacteur Cécile Narinx op twitter een aantal weken geleden.

Scroll naar beneden voor winkels die de reguliere collectie van Kenzo verkopen.

Elena-Perminova-600

A39CRYVCQAAzNFz

Links, de Kenzo it-sweater van deze winter en rechts de ELLE tijgerkop sweater binnenkort verkrijgbaar in hun webshop.

Foto boven: sweater met tijger uit de SS 2013 collectie van Kenzo.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *