Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

Dé kerstoutfit van het jaar: OppoSuits

Dé kerstoutfit van het jaar: OppoSuits

Nog geen idee wat je aan moet trekken deze kerst? Dan hebben wij een goed idee voor je. Een jurkje met wat glitters hier en daar is natuurlijk heel leuk, maar als je een keer echt op wilt vallen check dan eens de kerstpakken van OppoSuits.

Een kerstpak voor jou en mij

De pakken van OppoSuits hebben een mooie pasvorm en zijn gemaakt van hoge kwaliteit. Nu denk je misschien, nou leuk, een standaard pak. Maar niets is minder waar; deze pakken zijn namelijk gemaakt in allerlei kleuren met unieke designs! Zulke pakken vind je nergens anders. Voor vrouwen hebben zij mooie, stijlvolle pakken met een rok en een jasje in diverse grappige prints. Als je wilt matchen met je lover en/of je zoon is dat geen probleem, want OppoSuits verkoopt ook pakken voor mannen en jongens. Zie de pakken als een leuke en stijlvolle variant van de foute kersttruien!

Pak links: Winter Woman & rechts: Festive Green
Pak links: Winter Woman & rechts: Festive Green

Het ontstaan van OppoSuits

Het idee begon allemaal tijdens een backpack reis door Zuidoost-Azië, waar de drie mannen achter OppoSuits gekke pakken lieten maken nadat zij in Vietnam iets te diep in het glaasje hadden gekeken. Inmiddels is het uitgegroeid tot een goed lopend bedrijf die wereldwijd deze opvallende pakken levert. De pakken zijn speciaal gemaakt voor de mensen die zichzelf niet al te serieus nemen, maar er ondertussen toch wel stijlvol uit willen zien. Zij ondervonden dat er veel van dit soort mensen rond liepen en dat blijkt ook wel uit het succes van het bedrijf. In het zesjarige bestaan van het bedrijf hebben ze inmiddels al vier collecties uitgebracht met in totaal wel meer dan 100 verschillende designs! Er zal dan ook vast en zeker wel een pak tussen zitten die jou aanspreekt.

Pak links: Lumberjackie & rechts: Boys The Lumberjack
Pak links: Lumberjackie & rechts: Boys The Lumberjack

Mijn bevindingen van de OppoSuits

Zelf kon ik niet zo goed kiezen en dus heb ik daarom twee pakken van OppoSuits in de kast hangen; de Winter Woman en de Lumberjackie. De stof voelt fijn aan en de pakken zitten heerlijk. Anders dan andere pakken voelt dit niet zwaar maar juist lekker luchtig aan wat het fijn maakt om ze te dragen. Aan de bovenkant van de rok zit aan beide zijdes een stukje stretch stof waardoor de rok goed aansluit om je taille. De rok wordt wat hoger gedragen, wat het erg hip maakt met een leuk topje eronder en het bijpassende jasje.

Pak links: Winter Woman & rechts: Winter Wonderland
Pak links: Winter Woman & rechts: Winter Wonderland

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *