Maastricht magazine >

 
fashionmusthaves

De kevers van Lanvin

De kevers van Lanvin

Zowel online als offline trokken ze mijn aandacht. De kevers van Lanvin. Heeft enerzijds iets te maken met het feit dat ik Alber Elbaz zo’n leuk mannetje vind. Anderzijds met mijn fascinatie voor kevers en insecten. Zijn de creepy crawlies in levende vorm zeker niet mijn lievelingsdieren, mag ik in printvorm graag naar ze kijken. Zo graag dat ik er een Pinterest bord aan gewijd heb en er bij mij thuis een art print van een meter van Hagendornhagen aan de muur prijkt. En niet te vergeten een armband met een Egyptische scarab. Vooral kleur en glans maken de diertjes bijzonder. Blijkbaar deelt Alber Elbaz deze fascinatie met mij. In de collectie van Lanvin namelijk vele items met keverprint.

Van jurk en shirt tot sneakers en tas. Alles bezaaid met groene kevers.Een realistische fotoprint waarbij je verwacht dat de kevers ieder moment in beweging kunnen komen. Kevers iets te griezelig of meer een vlindermeisje? Dan zit je ook goed bij Lanvin. In dezelfde serie namelijk ook veel items met vlinders.

Kiki_Niesten_Lanvin12 amber-heard_lanvin2 Lanvin_kever_lookbook1

Links de etalage van Kiki Niesten, in het midden actrice Amber Heard van top tot teen in kevers en rechts een afbeelding uit het lookbook van Lanvin.

Ook in de sieradencollectie van Lanvin zijn het de insecten die schitteren. Vliegende insecten die niet realistisch zijn maar juist een wat meer high-tech uitstraling hebben, bijna futuristisch. Dit dan weer mooi in contrast met fragiele stoffen, zoals te zien was in de AW 2013 / 2014 show van Lanvin.

Lanvin_broche_insect lanvin_insect_broche Lanvin_nude_insect

Looks met insectenbroches uit de show van Lanvin.

Foto boven: clutch en sneaker van Lanvin met kevers.

Je koopt de items met keverprint onder andere bij Kiki Niesten in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer winkels die Lanvin verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *