Maastricht magazine >
fashion

De kraagjes van Miu Miu

De kraagjes van Miu Miu

De kraagjestrend zette afgelopen winter echt door. Van vastgenaaid tot in kettingvorm. Ook deze zomer blijven we ze zien, zo ook in de resort- en zomercollectie van Miu Miu. Van jas en blouse tot jurk, alles is hooggesloten met een dichtgeknoopte kraag. Geen diepe decolletés dus maar keurig en meisjesachtig. Opvallend zijn ze wel, de kraagjes. Dankzij een contrastrerende kleur of een heleboel kraaltjes, pareltjes en steentjes. In de zomercollectie vooral puntige kragen, met toevoeging van een ketting met camee, voor een extra statige look.

Artikel begint onder de advertentie

Om het niet te truttig te maken combineer je je hooggesloten top met een pittig item. Of je kiest gewoon de zwarte jurk met microprint van Miu Miu. Door de letter M in de vorm van een bliksemschicht stoer en een tikkeltje alternatief. Leuk in combinatie met biker boots voor een festival look. Het Peter Pan kraagje geeft een mooi contrast. En het zit los, dus als je kraagjes zat bent haal je hem er gewoon vanaf!

185103_in_l MiuMiu_jurk_bliksem_kraag MiuMiu_kraagje_blouse

Maar beste item is misschien nog wel een wit bloesje. Overal mee te combineren, en helemaal van nu met een fegekleurde kanten rok met hoge taiille.

Scroll naar beneden voor winkels die de kleding van Miu Miu verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *