Maastricht magazine >
fashionmusthaves

De perfecte trouwjurk en trouwpak combinatie

De perfecte trouwjurk en trouwpak combinatie
Artikel begint onder de advertentie

Wil je er op je trouwdag samen met je partner stralend uitzien? Dan is de perfecte trouwjurk en trouwpak combinatie vinden erg belangrijk. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe je deze twee kledingstukken het beste kunt combineren. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat niet alleen jij en je partner individueel, maar jullie ook als koppel er goed uitzien.

Kies voor een passende stijl

Een belangrijke factor bij het vinden van de perfecte trouwjurk en trouwpak combinatie is natuurlijk je eigen stijl. Kies je ervoor om voor een traditionele stijl te gaan, of ga je liever voor iets meer moderns? In ieder geval is het zaak dat de kledingstukken bij jullie als koppel passen. Een klassiek trouwpak kun je dus beter combineren met een klassieke trouwjurk. Anders geldt de regel dat een moderne trouwjurk juist beter bij een modern trouwpak past.

Houd rekening met de kleuren

Een andere tip die we je kunnen geven, is om rekening te houden met de kleuren van de jurk en het pak. Het is namelijk erg belangrijk dat deze twee goed bij elkaar aansluiten. Je hebt hierbij twee opties. De eerste opties is om een contrast te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een donkerblauw pak met een witte jurk. Door een contrast te hebben, valt alles beter op en zullen jullie er nog stijlvoller uitzien. De tweede optie is om de kleuren van het pak en jurk juist heel dicht bij elkaar te laten aansluiten. Een goed voorbeeld hiervan is een grijs pak met een jurk die ook grijze tinten heeft. Dit geeft een rustige, maar elegante uitstraling.

Let op de patronen

De derde tip die we je willen geven is om rekening te houden met de patronen van het pak en de jurk. Dit betekent niet dat je altijd voor een effen pak of een effen jurk moet kiezen, maar wel dat je de patronen goed bij elkaar moet uitzoeken. Een essentiële tip hierbij is dat het patroon van het pak nooit groter mag zijn dan het patroon van de jurk. Op deze manier valt alles namelijk beter op en zal alles netter lijken. Daardoor zullen jullie er ook stijlvoller uitzien.

Kies voor hetzelfde merk kledingstukken

Tot slot kun je kiezen voor kledingstukken van hetzelfde merk. Denk dan aan niet alleen een trouwpak, maar ook een trouwjurk van merken als Rietbergh.com. Dit zorgt ervoor dat alles beter bij elkaar aansluit en er een eenheid ontstaat. Op deze manier weet je ook zeker dat jullie er chic uitzien op jullie trouwdag.

Al met al zijn dit een aantal tips die je kunnen helpen bij het vinden van de perfecte trouwjurk en trouwpak combinatie. Wanneer je deze tips opvolgt, ben je ervan verzekerd dat jullie er elegant uitzien op jullie grote dag. Dit zal er ook voor zorgen dat de foto’s mooier worden en dat jullie met een goed gevoel terugkijken op deze dag.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *