Maastricht magazine >
fashionmusthaves

De Raindress trotseert weer en wind

De Raindress trotseert weer en wind

Stylish in de regen van A naar B? Van mij mag het met bakken uit de hemel vallen. Dankzij de Raindress van de Britse ontwerpster Melanie Brown kijk ik uit naar herfstweer. Hoera voor de regenjurk van ByBrown.

Artikel begint onder de advertentie

De Briste Melanie Brown woont in Nederland. Ze is niet de eerste die claimt dat ze een fashionable, draagbare regenjas heeft ontworpen. Ze is wel de eerste die daar werkelijk in is geslaagd. De jas van ByBrown doet hunkeren naar hondenweer.

 

Schermafbeelding 2015-01-20 om 08.28.04Schermafbeelding 2015-01-20 om 08.23.481  

 

Wanneer ik in Amsterdam ben, verplaats ik mij op de fiets. En dus sprong ik laatst zonder aarzelen op mijn fiets om naar een lucnhafspraak te gaan, terwijl het pijpestelen regende. Duidelijk nog niet Amsterdam-regenproof kwam ik op mijn afspraak aan. Maar dankzij de regenjas van ByBrown zal dat mij niet nog een keer gebeuren.

De Raindress van ByBrown is verkrijgbaar in 3 lengtematen en kleuren. De regenjas is zo ontworpen dat de fit aansluit bij jouw fietshouding. Bovendien is de regenjurk gemaakt van ecologisch, ademend polyester. Laat de regenjas nu ook nog waterdicht zijn.

Je vindt de Raindress van ByBrown bij Azzuro Due in Amsterdam. Je kunt de regenjas ook via de website van ByBrown shoppen.

 

Meer lezen over de regen op LovestoHave.com? Hier vind je alles over modebewust in de regen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *