Maastricht magazine >
fashionmusthaves

De regenboog short van Sundek kleurt

De regenboog short van Sundek kleurt

Het is zeker 5 jaar geleden dat mijn dochter haar heren zwembroek verruilde voor een dames short van Sundek. Toen ik vorig jaar de schappen bij de Bijenkorf zag volhangen met het merk, dacht ik dat de er langzaam een einde kwam aan de hype. Maar wie dit jaar in St. Tropez aan de lunch zat, weet dat de Sundek rainbow short als nooit te voren het strand kleurt.

Artikel begint onder de advertentie

En dat is eigenlijk niet verwonderlijk. Want de Sundek rainbow short is nu eenmaal vrolijk.

Het in 1940 geboren zwembroek merk SUN-DEK besloot in 1958 de surf dudes te behagen. Met de creatie van (cotton-)nylon shorts was Sundek geboren. Sundek was één van de eerste die zich richtte op de surfwereld en daarrmee is het merk een klassieker in zijn soort. 

De rainbow short werd in 1972 geboren. De zwembroek is uitgegroeid tot de signature van het Cailifornische surfmerk. Het label beperkt zich echter niet tot fashion statements. Door de decennia heen heeft de zwembroek de nodige technologische ontwikkelingen doorgemaakt. Zal het dan toch het draagcomfort zijn dat de zwembroek tot klassieker heeft gemaakt?

Schermafbeelding 2014-08-15 om 18.36.57

Nog geen Sundek zwembroek in jouw bezit? Scroll naar beneden voor verkoopadressen. Liever een customise regenboog op je billen? Surf dan naar de website van Sundek.

 

 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *