Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Dé trends op het gebied van accessoires voor het voorjaar van 2022

Dé trends op het gebied van accessoires voor het voorjaar van 2022

Nu het weer voorjaar is en de dikke truien en donkere dagen plaats maken voor het voorjaarszonnetje, is het ook weer tijd om je accessoires aan te passen aan het jaargetijde. Wil je graag weten wat de nieuwe trends zijn voor deze lente? In onderstaand artikel kom je daar alles over te weten!

1. Kleine knopjes in je oren

Kleine knopjes of de zogenaamde ear cuffs zijn dé trend voor je oren deze lente. Ear cuffs zijn sieraden die je eenvoudig om je oor heen klemt en waar je dus geen gaatjes in je oren voor nodig hebt om met deze trend mee te kunnen doen. Dat het gaat om een klein formaat accessoire wil niet zeggen dat je oren niet gezien mogen worden.

Sommige mensen hebben meerdere gaatjes in hun oor en dan kun je natuurlijk perfect experimenteren met verschillende soorten oorknopjes. Bolletjes in allerlei kleuren of juist een kleine afbeelding in je oor is super hot op het moment. Een combinatie van dit alles is ook helemaal prima. Kleurtjes, goud, zilver: alles kan door elkaar heen gecombineerd worden. Oorknopjes met de eerste letter van je naam of bijvoorbeeld je sterrenbeeld maken jouw look nog persoonlijker. Kijk eens bij Valmano in hun uitgebreide collectie oorknopjes. Daar vind je vast wel iets wat helemaal bij je past.

2. Bloemetjes buiten zetten

Het hele jaar door zie je wel ergens een bloemmotief voorbij komen in je garderobe, maar dit voorjaar mag dat zeker niet ontbreken! Dat wil niet zeggen dat je nu meteen een drukke bloemetjesjurk aan moet trekken. Bloemen die in je accessoires voorkomen sluiten ook prima aan op de bloementrend!

Zijn bloemen toch niet helemaal jouw ding? Door te kiezen voor oorknopjes met bloemetjes sla je meteen 2 vliegen in 1 klap. Op die manier doe je mee met de laatste mode zonder dat het heel uitbundig zichtbaar is. En wat dacht je van een leuke A-lijn jurk of stoere jeans met daaronder sneakers met een bloemenmotiefje?

3. Accessoires met een functie

Sommige accessoires zijn niet alleen gaaf om te zien maar hebben ook nog een functie. Denk aan het telefoonkettinkje. Dat zal waarschijnlijk nooit meer uit het straatbeeld verdwijnen. Een ideaal item om je telefoon bij je te kunnen dragen als je een broek of rok aan hebt waar geen zakken in zitten.

Een terugkerende accessoire dit voorjaar is de fanny pack. Dit is een tasje wat je aan je riem bevestigd waardoor je je handen vrij hebt. Er zijn ook heuptasjes die worden bevestigd met een vaste riem of band aan het tasje met een kliksluiting. Je kunt de fanny pack rond je middel dragen, maar ook om je schouder voor je borst langs. Dit jaar zijn er behalve de stoffen en kunststof uitvoeringen ook een doorzichtige variant waardoor je al je meegenomen spulletjes allemaal ziet zitten.

Voor het voorjaar van 2022 zijn de trends eigenlijk voor iedereen toepasbaar in hun outfit. Je kunt het klein houden of juist groots uitpakken, niets is te gek deze lente!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *