Maastricht magazine >
fashion

De Trinity van Cartier is back

De Trinity van Cartier is back

De Trinity, dé vriendschapsring van Cartier, is back in business. Gaf de Franse artiest Jean Cocteau de ring de ultieme cultstatus door er twee aan zijn pink te dragen en werd de ring daarmee een hot fashionitem in Parijs, ondertussen heeft de Trinity uit 1924 de hele wereld veroverd. Zagen we de ring de laatste twee decennia steeds minder, het item is terug in business én helemaal van deze tijd. En ja, jij wil de ring ook. Al is het maar omdat de Trinity heeft bewezen altijd in business te zullen blijven!

Artikel begint onder de advertentie

 

 

In 2009 kwam het Franse sieradenhuis met een Trinity in de klassieke kleuren wit, rosé en goud. Maar dan wel met heel veel sterren. Nu schittert het huis met een variant die bewijst dat het huis de geschiedenis de baas blijft. Een ring in black ceramic, wit goud en platinum. Een ring die terugvoert naar 1924, maar dan wel van deze tijd!

Cartier Trinity zwart wit ring

De Trinity van Cartier in zwart ceramic, wit goud en platinum

Je vindt de te fijne ring bij Cartier in Amsterdam op de PC. Voor stukken uit vervlogen tijden van het Franse juwelenhuis kun je terecht bij Ciel mes bijoux in Brussel.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *