Maastricht magazine >
fashion

De ultieme partydress

De ultieme partydress

Als getuige van de bruid, chaperonne naar een Kerstgala of voor een feestelijk new year’s eve party. Een feestelijke gebeurtenis vraagt om de ultieme partydress. Het vinden van de ultieme partdress is echter geen makkelijke opgave. Ga je voor een ingetogen LBD die je opleukt met accessoires of moet  je jurk dé grote blikvanger van de avond zijn?

Artikel begint onder de advertentie

Het Franse label Antik Batik staat bekend om zijn fijne techniek. het resultaat mag er zijn: alles is tot in de laatste detail uitgewerkt. Voor dames die van precisie, stijl en glamour houden. De prachtig versierde jurk van Antik Batik heeft een subtiele split bij de halslijn en driekwart mouwtjes. Glans en pailletten uitgebalanceerd met een zachte ‘army’ groene kleur en een recht vallend model. De zilverkleurige pailletten zijn behandeld alsof ze uit metaal geslagen zijn wat het geheel een stoere, maar ook subtiel futuristisch gevoel geeft.

Je vindt de collectie van Antik Batik bij Raak in Amsterdam en Vroemmm in Breukelen. Bij Welikefashion.com bestel je de partydress van Antik Batik online.

Diane von Furstenberg, Isabel Marant, Red Valentino en Trelise Cooper hebben ook prachtige partydresses in collectie.

DianevonFurstenberg_partydress   IsabelMarant_cocktaildress   RedValentino_partydress
Diane von Furstenberg bij Sool in Utrecht en Hoogeweegen Rouwers in Den Haag   Isabel Marant bij Humanoid in Arnhem en Wendela van Dijk in Rotterdam   Red Valentino bij Stylesuite Femme in Maastricht
TreliseCooper_geeljurkje

Loves to Have favoriet: het gele feestjurkje van Trelise Cooper bij Trelise Cooper in Amsterdam


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *