Maastricht magazine >
fashion

Designers zeggen het met bloemen en planten

Designers zeggen het met bloemen en planten

Opvallende en beeldende prints, je kunt er niet omheen deze zomer. Zoals de landschappen van Carven en Mother, maar ook de Hawaïaanse bloemenpracht uit de resortcollectie van Stella McCartney. Maar er is meer! Designers lijken het aanbreken van warmere tijden massaal te vieren met alles wat groeit en bloeit als de temperaturen stijgen. Van exotische en kleurrijke bloemen tot tropische palmbomen. Was het vorig jaar nog beperkt tot de bloemetjesjurk, deze zomer mogen alle kledingstukken eruit springen. Een flinke dosis instant happiness voor je wardrobe!

Artikel begint onder de advertentie

De items van Dolce & Gabbana en Christopher Kane ogen al snel enigzins truttig, combineer ze daarom met stoere maar neutrale items. Dries van Noten gaat voor een frisse combinatie van groen met veel wit. Ondanks het feit dat hij een kleurenprint combineert met een print in zwart wit is de uitstraling eerder ingetogen dan over the top. Roberto Cavalli gebruikt details in zijn prints, waardoor ze wat abstracter worden.

Schermafbeelding 2012-01-20 om 14.22.01 Schermafbeelding 2012-01-20 om 14.42.43 RobertoCavalli_orchid Schermafbeelding 2012-01-20 om 14.44.07

Van links naar rechts: jumpsuit van Dolce & Gabbana, jas van Dries van Noten, tuniek en top van Roberto Cavalli.

Foto boven: detail uit de SS 2012 show van Christopher Kane.

Kleding van Christopher Kane koop je online bij Yoox. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Dolce & Gabbana en gebruik de labelfinder rechtsboven om winkels te vinden die Dries van Noten en Roberto Cavalli verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *