Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Deze sieradentrends van 2021 mag je niet missen

Deze sieradentrends van 2021 mag je niet missen
Artikel begint onder de advertentie

Wil je er graag bij lopen volgens de laatste trends? Vergeet je dan zeker niet te verdiepen in de nieuwste sieradentrends. Sieraden zijn namelijk een belangrijk onderdeel van je outfit, het kan je look maken of kraken. Om te zorgen dat jullie weer helemaal up-to-date zijn heb ik daarom voor jullie de belangrijkste sieradentrends van 2021 op een rijtje gezet.

Schakelkettingen

De schakelkettingen zijn helemaal hot. Door het vaak opvallende, grove en stoere design is het een echte statement sieraad. De schakelkettingen zijn bij vrijwel alle looks een leuke toevoeging. Wil je opvallen? Ga dan voor een grove schakelketting. Wil je meer een elegante uitstraling, kies dan voor een hele fijne (gouden) schakelketting. De schakelkettingen zijn ook erg leuk om met elkaar te combineren voor een speels effect.

Bedels

Wat we veel terug gaan zien zijn bedels, héél véél bedels. Of ze nou allemaal aan je ketting of aan je armband hangen maakt niets uit. Hoewel alle soorten bedeltjes prima zijn, zal je vooral veel hangers met muntjes, hartjes en dieren tegen komen. Ook initialen doen het nog altijd erg goed en zorgen voor een persoonlijke touch aan je look.

Parels

Sieraden met parels zijn echte eye-catchers. Of je nu gaat voor mooie oorbellen met parels of een ketting, de parels geven je look net een beetje dat extra’s. Het zorgt voor een elegante en luxe uitstraling. Ondanks de elegante uitstraling die parels hebben kunnen ze niet alleen bij een chique outfit, maar ook zeker gewoon bij een casual outfit.

Fijne sieraden

Less is more. Dat is de toepasselijke quote voor deze sieradentrend van 2021: fijne sieraden. Het handige van fijne, minimalistische sieraden is dat ze ook erg makkelijk te combineren zijn. Let er voor deze trend echter wel op dat je niet teveel gaat stapelen zodat het geheel nog wel subtiel blijft. Wat je ook draagt, fijne sieraden kun je aan elke outfit toevoegen. Wat ook leuk is, is om bijvoorbeeld een minimalistische ketting te combineren met een paar statement oorbellen.

Ear cuffs

De ear cuffs sieradentrend is ideaal voor de mensen die liever geen (extra) gaatje willen laten schieten. Bij deze nep piercings buig je de uiteindes licht naar buiten, vervolgens schuif je de ear cuff over je oorschelp. Hierna kun je de uiteindes voorzichtig weer naar elkaar toe duwen tot hij goed vast zit. Tadaa! Je bent ready to go met een paar extra oorbellen.

Wat zijn jouw favoriete sieradentrends van 2021?

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *