Maastricht magazine >
fashion

Dierenmanieren van Giambattista Valli en LaDress

Dierenmanieren van Giambattista Valli en LaDress

Op het eerste gezicht een wilde toestand, met gevaar voor ordinair. Niets is minder waar: het dierenvel – in het bijzonder het luipaard – is reuzechic en zeer beschaafd, mits zorgvuldig gedragen in luxe materialen.

Giambattista Valli heeft in zijn lente/ zomercollectie een bijzonder effect bereikt door dezelfde luipaardprint in grotere of kleinere versie met elkaar te combineren. Het jurkje met jaren 70-smaak, gezien bij Net à Porter, is zo’n stoertje. Door de geweldige snit en verrassende print oh zo elegant.

Artikel begint onder de advertentie

Een mooi alternatief voor de uitverkochte jurk van Giambattista Valli is de Iman van LaDress. De zijden tuniek met zakjes en korte mouwen is dat ene perfecte jurkje voor de gelegenheid dat jij jezelf van je wildste kant wilt laten zien. Maar ook als jij niet als Barbarella voor de dag wilt komen, is deze Iman-dress jouw tuniek…

LaDress_Iman-model

De Iman van LaDress is online verkrijgbaar via de webshop van LaDress

Wat te denken van Giambattista Valli aan je voeten? Als je dan niet het luipaardprint-jurkje kunt bemachtigen, dan misschien wel zijn peeptoes met dierenprint en 2011-franjes.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *