Maastricht magazine >
fashion

Disney’s rock-‘n-roll

Disney’s rock-‘n-roll

Modebewuste ouders zien hun kinderen graag leuk gekleed. Designers spelen daar met plezier op in. Talloze labels hebben al een collectie voor de allerkleinsten. In Milaan was het enkele jaren geleden zelfs zo dat ouders nog eerder geld uitgaven aan het kleden van hun kroost in desginitems dan aan hun eigen garderobe.

Nieuw dit seizoen is de kids- en juniorcollectie van Paul Smith. Ook lanceert modehuis Gucci een eerste kidscollectie in november. Hoge verwachtingen hebben we van de kinderkledinglijn van Stella McCartney. Helaas voorlopig nog niet in Nederland verkrijgbaar. Het Italiaanse label Monna Lisa daarentegen ontwerpt kleding en schoenen enkel en alleen voor kids. En dat doen ze goed.

Artikel begint onder de advertentie

Dit seizoen brengt het exclusieve Monna Lisa verschillende trendy thema’s van neo-romantisch tot het stoere rock-‘n-roll. Erg leuk, stoer en lieflijk tegelijk is het Disney-thema. Betty Boop als applicatie op een topje knipoogt en Katrien Duck lonkt naar je met haar lange wimpers. En hoe leuk, zelfs de kleine reistrolley is voorzien van een Disneyfiguur. Door de bling bling van glitters helemaal van nu.

Zowel de Disney als ook de andere lijnen en schoenen van Monna Lisa zijn bij Piedi d’Oro e Più in Maastricht verkrijgbaar. Een volledige lijst van winkels die dit merk verkopen vind je helemaal onderaan dit artikel.

MonnaLisa_POP06 MonnaLisa_POP05 MonnaLisa_POP02 MonnaLisa_Disney04 MonnaLisa_POP_01 Monna Lisa by Piedi d’Oro e Più


Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *