Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Dit zijn de badmode en bikini trends voor 2022

Dit zijn de badmode en bikini trends voor 2022

Iedere zomer zijn er nieuwe bikini en badmode trends. Deze worden altijd al eerder in het jaar gepresenteerd, zo kun je alvast gaan rondkijken naar een nieuwe bikini voor je naar het strand of zwembad gaat. Ben jij een trendvolger als het om badmode gaat? Dan is dit wat jij in 2022 meeneemt op vakantie of een dagje strand.

Bikini met dierenprint

Als jij helemaal up to date wilt zijn qua badmode dan draag je een dames bikini met een dierenprint. Luipaardvlekken, zebraprint, tijgerstrepen, krokodillenprint, het maakt niet uit, zo lang je er maar een dier in kunt herkennen. Het mooie is dat je wat betreft kleuren voldoende kunt variëren, want deze natuurlijke prints hebben heel wat variatie. De bikini’s met wild prints zijn er in diverse modellen en zijn daarom door ieder figuur te dragen. De dierenprint doet het natuurlijk goed bij zowel bikini’s als badpakken.

bikini trends 2022
badmode trends 2022

Felle kleuren

Als je niet van dierenprints houdt is er geen man overboord. Felle kleuren zijn ook helemaal hip in de zomer van 2022. Fel blauw, fel rood en roze, maar ook geel kun je prima dragen. Natuurlijk staat die kleur extra goed als de zon je een kleurtje heeft gegeven. Wil je zoveel mogelijk van je lichaam bruin laten worden? Ga dan voor een string bikini, zo blijf je niet achter met hele witte billen ;-).

felle bikini

De scallop bikini

De scallop bikini is de perfecte keuze voor als je lekker casual naar het strand wilt. Zeker bij een brazilian bikini komt de scallop vaak nog mooier uit. Het mooie is dat je deze bikini ook perfect kunt combineren met een pareo, een wikkelrok of een hippe palazzo broek als je even van het strand afloopt voor een ijsje bij de kraam of een drankje op het terras.

scallop bikini

Wat draagt hij dit jaar op het strand?

Natuurlijk zijn er niet alleen badmode trends voor de dames in 2022. Ook de heren mogen goed voor de dag komen. De mannen mogen dit jaar weer meer van zichzelf laten zien want de korte zwembroek maakt een comeback. Droegen de mannen de afgelopen jaren op het strand of bij het zwembad bij voorkeur een wat langer model zwembroek, in de zomer van 2022 zijn de korte modellen weer terug van weggeweest. Kies voor felle kleuren, dan loop je mooi in de pas met je vriendin in haar felgekleurde bikini of badpak.

felle zwemshort

Moet je met de trends meegaan?

Er zijn vrouwen die voor iedere zomer een nieuw badpak of een nieuwe bikini kopen. Of meerdere. Maar jij bepaalt natuurlijk zelf of je met de badmode/bikini trends meegaat of niet. Als jij je badpak van vorig jaar nog prima vindt dan houdt niets je tegen om dat gewoon te dragen op het strand. Je zult echt niet de enige zijn. Sommige modellen bikini of badpak passen ook gewoon simpelweg niet bij je figuur. Het allerbelangrijkste is dat jij je lekker voelt in de badmode die je draagt en dat je niet voortdurend het idee hebt dat je bekeken wordt of dat je je niet prettig kunt bewegen in de bikini of het badpak dat je draagt. Kies dus behalve voor trends ook gewoon voor waar jij happy van wordt!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *