Maastricht magazine >
fashion

Doktertje spelen met nieuwe Marni tas

Doktertje spelen met nieuwe Marni tas

Marni lanceert een nieuwe tas voor de winter. Het label heeft de ouderwetse dokterstas, die je soms nog wel eens in films ziet, nieuw leven ingeblazen. Het belangrijkste kenmerk is de sluiting die makkelijk en snel te openen is. Het handvat zorgt ervoor dat het er statig uitziet als je met dit tasje over straat loopt. Draag een trenchcoat of lange jas van wol om deze look nog eens extra te benadrukken. Gooi wel een paar killer heels in de mix om het geheel van wat pit te voorzien. Benieuwd of deze tas het in zich heeft de it-bag van het seizoen te worden.

Artikel begint onder de advertentie

Hij is er in verschillende kleuren leer en suède, met of zonder versieringen. Mijn favoriet? Een vlammend rood exemplaar, de trendkleur van deze winter. Marni is overigens niet het enige label dat op het idee kwam om dit model nieuw leven in te blazen. Tijdens de AW 2012 / 2013 shows zagen we menig dokterstas. In klassiek bruin leer van Miu Miu, met bloemen en andere versiersels van Prada en in minimalistisch zwart of wit van Alexander Wang.

Scroll naar beneden voor winkels die armcandy van Marni verkopen. Winkels die Miu Miu en Prada tassen verkopen vind je via de labelfinder rechtsboven. Tassen van Alexander Wang koop je bij Net à Porter.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *