Maastricht magazine >
fashion

Draagbare allure van Ermanno Scervino

Draagbare allure van Ermanno Scervino

De meest eenvoudige basics hebben vaak juist stijl en uitstraling. Klasse die in de eenvoud zit. Eenvoud die niet te kopiëren is. Designstukken die door gebrek aan overdaad de aandacht trekken en vasthouden. De Italiaan Ermanno Scervino ontwerpt vanuit deze eenvoud. Stukken om van te houden, zoals de groene jurk met poncho à la het wilde Westen of het prachtige, zwarte jurkje met col van Hoogeweegen Rouwers in Den Haag.

Artikel begint onder de advertentie

Een jurkje van wol dat werkelijk op elk mogelijke wijze te combineren is. En dat combineren is eigenlijk met alle stukken de Ermanno Scervino volop mogelijk. De collectie sluit dan ook helemaal aan bij de laagjes-look anno nu.

Hoewel de kleding van de Italiaan verre van saai is, valt het op dat de meeste stukken van Ermanno Scervino zowel jong als oud sieren. Items voor naar kantoor, maar ook dat feestje. In dat opzicht sluiten de ontwerpen naadloos aan bij de collectie die je bij Hoogeweegen Rouwers vindt. Klassiekers die de Haagse kak bekoren, maar ook hippe blijmakers met een bohemian gevoel. Merken zoals Diane von Furstenberg, Etro en Twin-Set. Een winkel waar je gerust big kunt spenden, maar ook in alle redelijkheid dat te hebben item vindt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de herencollectie van Hoogeweegen Rouwers.

ErmannoScervino2

Wollen jurkje met col van Ermanno Scervino bij Hoogeweegen Rouwers in Den Haag.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *