Maastricht magazine >

 
fashiontips

Dress to undress Valentijns uitkleed-app

Dress to undress Valentijns uitkleed-app

Je hoeft niet langer naar een bruidsjurk opzoek te zijn om blij te worden van de bekende bruidswinkel I do! I do! aan de Beethovenstraat in Amsterdam. Speciaal voor mannen en in het kader van Valentijnsdag heeft de bruidswinkel een te gekke app gelanceerd. Onder het motto dat je jouw geliefde eerst zult moeten aankleden om te kunnen uitkleden, komt de bruidswinkel (waar je tevens terecht kunt voor cocktailjurken en lingerie) met een dress to undress uitkleed-app voor jouw mobiel.

De uitkleed-app van I do! I do! vind je op dresstoundress.eu (bezoek de link met je mobieltje). Door je telefoon te kantelen kleed je de vrouw uit. De dress to undress app is speciaal voor mannen en doet denken aan de pennen die je vroeger op de kermis kon winnen waarbij een vrouw werd uitgekleed door de pen te kantelen.

Vanuit de dress to undress app surf je eenvoudig door naar de webwinkel van I do! I do!. Het idee is dat jouw vent daar een pracht giftbox voor een jurk of lingeriesetje koopt. Want eerlijk is eerlijk, hoe groot de kans dat het setje dat hij voor je uitzoekt toch niet past?!

Ook lezen?!

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *