Maastricht magazine >
fashiontips

Een Chanel voor onder de 1.000 euro

Een Chanel voor onder de 1.000 euro

Sinds kort groot fan van Designer Vintage. Mijn vriendinnen worden gek van mijn enthousiasme en aanmoedigingen om jassen, ensembles, handtassen en accessoires op deze vintage website te verhandelen. Maar ik vind het een geniaal systeem om je kast eindelijk eens grondig op te ruimen. En hoe fijn om er nog geld aan over te houden ook. Om zo je kast weer aan te vullen. En wist je dat je op Designer Vintage al een op echtheid gecontroleerde Chanel handtas koopt voor een kleine 1.000 euro?

Artikel begint onder de advertentie

Ik werd aangestoken door een vriendin. Toen ik vernam dat zij een paar van haar designer handtassen online had verkocht, raakte ik geïnteresseerd. Vooral omdat ze me vertelde dat het geld dat ze eraan overhield leuk meegenomen was, maar het haar vooral zo’n goed gevoel gaf van de waarde van spullen. Dat ze zich plots besefte in een maatschappij van overdaad te leven. En dus invloed had op haar aanschafgedrag.

chanel-designer-vintage-1 chanel-designer-vintage-2
chanel-designer-vintage-3 chanel-designer-vintage-4

 Al deze tassen zijn te koop op Designer Vintage. Klik hier voor alle vintage designer it-bags van Chanel.

Ik besloot een poging te wagen. Sindsdien heel veel stuks een second life gegeven. En ik herken haar gevoel. Ook ik besef me hoeveel onnodige tems in mijn kast hangen. Het leukste is wel wanneer je van de kopende partij een bedankje krijgt. Wanneer blijkt dat iemand te gelukkig is met dat leren jasje of die tas die je zelf al tijden niet meer gebruikte.

En zeg nu zelf. Hoe gaaf is het om een veel gewilde handtas tegen een mega scherpe prijs te scoren. Zo lijkt het alsof er nog steeds mensen zijn die dromen van een Chanel. Terwijl anderen alweer klaar zijn voor een ander exemplaar musthave designer bag en dus hun Chanelly op Designer Vintage te koop aanbieden. Het fijne? Designer Vintage plaats enkel artikelen waarvan ze 100% zeker zijn van de echtheid.

Toch liever een nieuwe Chanel? Scroll naar beneden voor verkoopadressen.

 

Zie ook over Chanel:

Stoere rugzakken van Alexander McQueen, Chanel en Mulberry

Rugtasje van Chanel

Chanel’s Palette

Tasje in nieuw jasje bij Chanel

Boy bag van Chanel is voor haar

Chanel aan de hand in leer en zwart

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *